ANNONS:
Till Di.se
TISDAG 21 NOV Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD

Apple släpper egen serie till Apple TV

Apple har meddelat att bolaget kommer lansera sin första egna serie till Apple TV. Serien, som kommer handla om appar, är ett samarbete mellan artisten will.i.am och tv-producenterna Ben Silverman och Howard Owens, rapporterar The Wall Street Journal.

Rykten om att elektronikjätten ska börja producera egna serier har florerat kring bolaget alltsedan Netflix startade med egna produktioner för flera år sedan.

Enligt uppgifter från källor med insyn i bolagets planer kommer Apple även lansera videoprogram till Spotify-utmanaren Apple Music. I nuläget handlar det om en serie exklusiv för musikstreamingtjänsten med sex avsnitt som handlar om hip hop artisten Dr. Dre och hans liv.

Tyck till