ANNONS:
Till Di.se
LÖRDAG 18 NOV Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD

Ännu en saknad svensk hittad

I dag kom besked om att en svensk som saknats efter terrordåden i Bryssel i tisdags har lokaliserats. Personen befann sig inte i Bryssel vid tillfället, upplyser Johan Tegel, tillförordnad chef för UD:s pressavdelning.

Det finns därmed två svenskar kvar på listan över saknade som varken UD eller anhöriga kunnat få kontakt med.

Efter attackerna vårdas en svensk kvinna på sjukhus för allvarliga brännskador. Den skadade kvinnan är i 40-årsåldern och arbetar för EU-kommissionen. Hon skadades vi attacken mot tunnelbanestationen Maelbeek. Flera medier uppger att hon har sina rötter i Norrbotten.

Två svenska män skadades också lindrigt vid attackerna, men vårdas sedan i går inte längre på sjukhus.

 

Tyck till