ANNONS:
Till Di.se
MÅNDAG 20 NOV Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD

Carlsberg förlänger med engelsk storklubb

Den danska bryggerikoncernen Carlsberg förlänger sitt sponsoravtal med den anrika brittiska fotbollsklubben Liverpool. Därmed förblir Carlsberg fotbollsklubbens officiella ölmärke fram till slutet av fotbollsäsongen 2018/2019.

Bryggerijätten har samarbetat med Liverpool FC i snart 25 år, sedan 1992. I och med det nya sponsoravtalet kommer Carlsberg bland annat att få utökade serveringsmöjligheter på fotbollsklubbens hemmaarena Anfield.

"Fotboll räknas fortfarande som ett bra tillfälle att dricka öl. Och fotboll kommer fortsätta att vara viktigt för Carlsbergs varumärke både på kort och lång sikt", säger Mikkel Pilemand, vice vd på Carlsberg, i en kommentar i ett pressmeddelande.

Tyck till