ANNONS:
Till Di.se
SÖNDAG 19 NOV Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD
Start Nyheter

Interfox Resourses kritiseras av Aktietorget

Efter rekommendation från Aktietorgets disciplinkommitté har Aktietorget beslutat att tilldela det på handelsplatsen listade Interfox Resources en erinran till följd av brister i informationsgivningen.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Av en disciplinnämndsrekommendation som bifogas pressmeddelandet framgår att Interfox i ett pressmeddelande om en riktad emission i höstas inte har redogjort för skäl till aktieägarnas företrädesrätt, hur emissionskursen bestämdes och hur Interfox hade säkerställt att villkoren i emissionen var marknadsmässiga.

"Överträdelserna är dock inte sådana att de med beaktande av omständigheterna i ärendet motiverar en sträng sanktion", heter det i rekommendationen, undertecknad av bland andra disciplinnämndens ordförande Anders Ackebo.

Tyck till