ANNONS:
Till Di.se
LÖRDAG 21 OKT Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD
Start Nyheter

Fingerprints fingersensor med i ny smartphone

  • Foto: TT

Fingerprint Cards meddelar att bolagets fingeravtryckssensor ingår i det kinesiska varumärket 360:s nya smartphone F4, som riktar sig till en yngre målgrupp. Redan erhållna samt förväntade intäkter för 2016 som är hänförliga till försäljning av FPC1035 relaterat till denna telefonmodell är inkluderade i FPC:s kommunicerade försäljningsprognos för 2016.

Det framgår av ett pressmeddelande.

FPC One Touch FPC1035-sensor är integrerad på baksidan av telefonen. Det möjliggör för användaren att låsa upp telefonen med endast en knapptryckning och utan att sätta på skärmen, skriver bolaget i pressmeddelandet.

F4 kommer även att innehålla ett kombinationssystem, viket innebär att fingeravtrycket både kan låsa och låsa upp personliga områden och applikationer. Fingeravtryckssensorn kan också användas för fotografering och Alipay-betalningar, heter det.

360 etablerades nyligen och dess telefoner marknadsfördes tidigare som "Qiku". Koncernen 360 äger nu både varumärket Qiku och Dazen och har beslutat sig för att istället marknadsföra dessa tillsammans under varumärket 360.

Tyck till