ANNONS:
Till Di.se
ONSDAG 22 NOV Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD
Start Nyheter

Han är Almegas nya ordförande

Marcus Kristiansson har utsetts till ny ordförande för arbetsgivar- och branschorganisationen Almega. Han efterträder Håkan Bryngelson som avgår efter 14 år som Almegas ordförande.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Marcus Kristiansson är civilekonom och Head of Group Operational Excellence på det globala tjänsteföretaget ISS. Han har suttit i Almega Tjänsteförbundens styrelse sedan 2006 och i Almegas styrelse sedan i fjol.

"Sverige står inför flera stora utmaningar där tjänstesektorn spelar en viktig roll. Det handlar inte minst om att erbjuda en väg in i arbetslivet för de många människor som kommit till Sverige de senaste åren. Men tjänstesektorn har också ett antal viktiga utmaningar. Den är till stora delar utsatt för en tuff internationell konkurrens och i dag är det inte längre självklart att tjänsteproduktionen alltid är lokal", säger Kristiansson i en skriftlig kommentar.

Tyck till