ANNONS:
Till Di.se
MÅNDAG 20 NOV Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD
Start Nyheter

Plejds emission övertecknad

Teknikbolaget Plejds emission inför noteringen på Aktietorget blev kraftigt övertecknad.
Det framgår av ett pressmeddelande.

Det maximala emissionsbeloppet uppgick till cirka 13 miljoner kronor. Emissionens utfall blev 200 miljoner kronor fördelat på cirka 5.600 konton, vilket även inkluderar teckningsåtaganden på 8,9 miljoner kronor. Det motsvarar en teckningsgrad på cirka 1.500 procent, uppger bolaget.

Genom emissionen tillförs bolaget cirka 12 miljoner kronor efter noterings- och emissionskostnader om cirka 1 miljon kronor.

Styrelsen i Plejd kommer att ta formellt beslut om tilldelning under eftermiddagen torsdagen den 17 mars 2016. Besked om tilldelning till nätmäklare och banker samt distribution av avräkningsnotor kommer ske direkt efter styrelsens tilldelningsbeslut.

Första dag för handel i Plejds aktie på Aktietorget är planerad till den 11 april.

Tyck till