ANNONS:
Till Di.se
MÅNDAG 20 NOV Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD
Start Nyheter

SJ släpper alla biljetter på ett bräde

  • Tidigare släpptes biljetterna dag för dag. Foto: TT
Tågoperatören SJ gör om biljettsystemet och släpper från och med idag alla biljetter för en säsong på ett bräde fyra gånger om året. Tidigare släpptes de dag för dag. Det framgår av ett pressmeddelande.

SJ:s nya biljettsläpp sker fyra gånger om året och gäller för en hel säsong. Tanken är att det ska gå att planera sin resa och hitta billiga biljetter i god tid. Biljetterna släpps omkring tre till fyra månader före säsongsstart och torsdagens släpp rör biljetter för perioden 19 juni till 18 september.

”Nu behöver inte kunderna längre fundera på hur många dagar innan avgång som SJ släpper sina lågprisbiljetter utan kan köpa en billig tur- och returresa vid ett och samma tillfälle, istället för att bevaka biljettsläppens olika dagar för samma resa, säger Johan Dorfh, försäljningschef på SJ i ett pressmeddelande.

I samband med att den nya biljettmodellen lanseras släpper SJ även en miljon kampanjbiljetter.

Tyck till