ANNONS:
Till Di.se
MÅNDAG 23 OKT Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD
Start Nyheter

Förlust för Schyffert och Haag

  • Henrik Schyffert och Erik Haag. Foto: Dan Hansson / TT

Brommamamma, ett produktionsbolag som drivs av Erik Haag, Henrik Schyffert och Kerstin Johansson, gick med minus, under det senaste räkenskapsåret, visar bolagets senaste redovisning, skriver Dagens Media.

Produktionsbolaget Brommamamma ligger bakom produktioner som Alla är fotografer, Pappas pengar och Allt faller.

Men ekonomiskt var det senaste brutna räkenskapsåret inte en succé för produktionsbolaget. Omsättningen minskade med nästan 10 miljoner kronor, från 16,4 miljoner kronor till 6,6 miljoner kronor. Brommamammas rörelseresultat landade på -271.660 kronor, jämfört med räkenskapsåret 2013/2014 då det uppgick till 385.163 kronor, skriver Dagens Media.

Samtidigt säger den tidigare vd:n, Jonas Konstantinov, till Dagens Media att han inte längre jobbar på bolaget och hänvisar vidare till Brommamammas ägare.

Tyck till