Hoppa till innehållet

Annons

Ekologiska krämer sprids över världen

Hudvårdsföretaget Estelle & Thild börjar sälja ekologiska produkter på fler håll i Asien och Europa – en expansion som väntas fördubbla omsättningen på två år.
Bland ägarna finns Louise Lindh, dotter till finansmannen Fredrik Lundberg.

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 459kr/mån

spara
1180 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 344 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Innehåll från JabraAnnons

Banbrytande teknik för intelligenta videomöten

Dagens arbete kan lika gärna ske i hemmet eller på ett café som på kontoret. Då krävs nya lösningar för att alla medarbetare – oavsett var de befinner sig – ska kunna samarbeta på lika villkor.

Många har ett uppdämt behov av att se över hur kontorsutrymmen, mötesrum och teknik för videokonferens- och kommunikationsteknik kan bidra till ökad integration, välbefinnande och produktivitet för alla medarbetare, säger Johnny Sønderby Poulsen, chef för videolösningar på Jabra.

Nya tider, ny teknik, nya arbetsmetoder, nya sätt att mötas på jobbet! Så skulle man kunna sammanfatta de senaste – och kommande – årens snabba och revolutionerande arbetslivsförändringar. En allt snabbare digitalisering, tillsammans med den utmaning som covid innebar och medarbetares krav på en flexiblare arbetsmiljö gör att alla typer av organisationer nu behöver fundera på – och kanske till och med omformulera – hur man ser på sina arbetsverktyg.

En viktig del i detta är att företagsledningar nu måste tillhandahålla den teknik som krävs för att medarbetarna ska kunna samarbeta på ett jämlikt och inkluderande sätt oavsett var de befinner sig, säger Johnny Sønderby Poulsen, chef för videolösningar på Jabra.

Hybridarbete här för att stanna

Jabra är välkända för sina hörlurar och kontorsheadsets och har länge varit världsledande när det gäller professionell ljudkommunikation. På senare år har företaget även tagit klivet in i videovärlden och erbjuder idag olika typer av lösningar med banbrytande teknik för virtuella möten. 

– Hybridarbete är här för att stanna. Jabras undersökningar visar att 80 procent av alla möten redan idag sker antingen helt och hållet på distans eller i hybridform. Och 63 procent av de tillfrågade medarbetarna säger att en hybridarbetsmodell är deras idealiska arbetsarrangemang. Men många organisationer har fortfarande utmaningar när det gäller att införa nya arbetssätt och standards vad gäller hybridarbete, fortsätter Johnny Sønderby Poulsen. 

Bättre samarbete och ökad produktivitet

Endast tre av tio arbetstagare instämmer helt i att deras organisation tillhandahåller den teknik som krävs för att de ska kunna samarbeta bra var de än befinner sig. 

– Samtidigt vet vi att intelligent teknik för videokonferenser av hög kvalitet kan bidra till en starkare känslomässig koppling till arbetsgivaren och skapa en digital och fysisk arbetsplats där alla kan trivas, säger Johnny.

Han menar att alla arbetsgivare nu bör se över hur de fysiska arbetsutrymmena kan förbättras. Då kan man också få fler medarbetare att komma till kontoret. Här kan intelligenta videolösningar från Jabra spela en viktig roll för att möjliggöra mer inkluderande möten och öka produktiviteten. 

Vi bidrar gärna i en sådan översyn. Då kan vi bidra med vår kunskap om hur man bygger ett bra system och berätta om mer om fördelarna med videokonferenser och intelligenta AI-drivna funktioner och den positiva inverkan som detta kan ha på organisationer och anställda: ökad integration, välbefinnande och produktivitet, avslutar Johnny Sønderby Poulsen.

Om Jabra

Jabra, en del av GN Group, har funnits i mer än 150 år och är nu etablerat i mer än 100 länder. Företagets banbrytande videoteknik för hybridmöten kallas PanaCast och ett exempel är Jabra PanaCast 50, som är en videobar för inkluderande virtuella möten i små och medelstora rum. Lösningen ger ett 180-graders synfält så att alla får plats i bilden, och whiteboard-streaming i realtid. AI-drivna funktioner, som Virtual Director, upptäcker automatiskt vem som talar och justerar bilden så att den fokuserar på dem.

Läs mer på jabra.se 

 

Mer från Jabra

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Jabra och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera