ANNONS:
Till Di.se
ONSDAG 18 OKT Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD
Start Nyheter

Oprah Winfrey är dyr i drift för Weight Watchers

  • Oprah Winfrey. Foto: Greg Allen/TT

Bantningsbolaget Weight Watchers tecknade nyligen ett uppmärksammat avtal med den amerikanska mediakändisen Oprah Winfrey som investerare och taleskvinna för bolaget. Aktien föll dock tungt på New York-börsen i fredags med ett kursfall på 29 procent. Bolagets rapport för det fjärde kvartalet blev en besvikelse på flera olika punkter mätt i antalet aktiva kunder som sjönk med 4,8 procent till 2,4 miljoner. Det skriver Marketwatch.

Intäkterna föll med 21 procent i kvartalet och det här var det tolfte kvartalet i rad med lägre intäkter för Weight Watchers.Vinsten per aktie var 5 cent sämre än analytikernas förväntningar. Boven i dramat varavtalet med Oprah som gav en resultatbelastning på drygt 10 cent per aktie.

Tyck till