ANNONS:
Till Di.se
MÅNDAG 20 NOV Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD

Moretime ansöker om företagsrekonstruktion

Aktietorgslistade Moretime Professional Services lämnade på fredagen in en ansökan om företagsrekonstruktion till Stockholms tingsrätt.

Det framgår av ett pressmeddelande.

"Under onsdagen erhöll bolaget överraskande ett negativt besked från den finansiär som varit nyckeln i den pågående kapitaliseringsprocessen. Diskussioner som förts därefter har ännu inte gett något resultat. Eftersom beskedet även har konsekvenser för den kortsiktiga finansieringen har bolaget i dag valt att ansöka om företagsrekonstruktion", skriver Moretime.

Handeln i aktien är stoppad på Aktietorget sedan i onsdags.

"Ansökan om företagsrekonstruktion är en drastisk men i det här läget nödvändig åtgärd, för att kunna fortsätta transformeringen av Moretime mot en mer renodlad digital aktör", säger Moretimes vd Carl-Fredrik Morander i en kommentar.

Tyck till