ANNONS:
Till Di.se
LÖRDAG 21 OKT Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD
Start Nyheter

Analyspodden: "Det kan bli stökigt på finansmarknaderna"

I veckans Analyspodden analyserar Di:s Viktor Munkhammar och Ulf Petersson effekterna av en Brexit.
De tittar även på oljans utveckling och de stora rörelserna på börsen i veckan.

”Potentiellt kan en Brexit få stora effekter på hela EU-samarbetet”, säger Viktor Munkhammar tillägger att ett av de starkare argumenten för att bli kvar i EU är att Londons ställning som Europas finansiella centrum inte ska äventyras.

Samtidigt fortsätter oljepriset att sätta stämningen på börsen.

”Faller oljepriset så är det en indikator på att ekonomin är på väg ned och om oljan vänder upp som den gjort lite den senaste tiden så tolkas det som en indikator, rätt eller fel, på att världsekonomin är på väg upp”, säger Ulf Petersson.

Tyck till