ANNONS:
Till Di.se
ONSDAG 22 NOV Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD
Start Nyheter

Sharp räddningsröstar på torsdag

Problemtyngda japanska elektronikkonglomeratet Sharp planerar att välja mellan bolagets två räddningserbjudande redan på torsdag. Det skriver Reuters och hänvisar till källor.

Sharp står inför två val. Antingen säljs bolaget till taiwanesiska jätten Foxconn, som är världens största elektronikunderleverantör, eller så räddas man av en statligt backad japansk investeringsfond.

Den 13 medlemmar stora styrelsen möttes under lördagen för att diskutera alternativen, enligt nyhetsbyråns källor. Tanken är att det skall äga rum ytterligare ett styrelsemöte på onsdag och därefter skall man rösta. Sharp har på senare år dragits av ekonomiska problem.

Tyck till