ANNONS:
Till Di.se
TISDAG 17 OKT Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD
Start Nyheter

Victoria Silvstedt köper helst förlorare

  • Foto: Joel Ryan/TT

Glamourmodellen och affärskvinnan Victoria Silvstedt ligger just nu lågt på börsen. Men hon har fingret på köpknappen.

Victoria Silvstedt är mycket intresserad av investeringar. Hon understryker att det är viktigt att vara uppdaterad.

”Måste vara lite försiktig just nu och följa med vad som händer i nyhetsflödet och med i oljepriset. Går oljepriset upp så går marknaden upp. Det brukar vara tvärtom. Men jag tror att det har att göra med att den politiska osäkerheten är så stor just nu och att utvecklingen i Kina har varit skakig”, säger hon till Dina Pengar.

Just nu avvaktar Victoria Silvstedt Europeiska centralbankens beslut den 10 mars, där ECB-chefen Mario Draghi kan ge besked om det blir nya stimulanser.

Glamourstjärnan klev ur marknaden innan den kollapsade 2008, och lyckades även sälja för de senaste nedgångarna. Nu sitter hon med kontanter och inväntar rätt köpläge. Hon letar främst aktier i USA och Europa och botaniserar gärna bland förlorarna.

”Jag vill inte ge några namn på aktier, men jag köper bara i bolag som gått ned väldigt mycket. Man vill inte ha för mycket risk heller, men när en stor aktie gått med 30 procent så är det klart att man kanske nappar på det”, säger hon till Dina Pengar.

Tyck till