ANNONS:
Till Di.se
TISDAG 21 NOV Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD
Start Nyheter

V-ledaren bröt foten i olycka

Vänsterpartiets ledare Jonas Sjöstedt har förts med ambulans till sjukhus efter att han halkat och brutit foten, uppger hans pressekreterare Jessica Nordh för TT. Sjöstedt var på väg från hemmet i Midsommarkransen till tunnelbanestationen när olyckan inträffade strax före klockan 9 på onsdagsmorgonen.

"Han mår under omständigheterna bra", säger Jessica Nordh.

Sjöstedt skriver på Twitter att han vårdas på Södersjukhuset i Stockholm: "Tack fina kransenbor och ambulansen som tog hand om mig så fint när jag behövde det som bäst", skriver han.

Vänsterpartiet ställer in en del möten under veckan på grund av olyckan, men Nordh kan inte säga hur länge Sjöstedt kommer att stanna på sjukhuset. Partiets vice ordförande Ulla Andersson ersätter honom på obestämd tid.

"Hur länge det ska pågå får läkare avgöra", säger Jessica Nordh.

Tyck till