ANNONS:
Till Di.se
MÅNDAG 20 NOV Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD

Leif Johansson tar plats i Autoliv

  • Foto: TT
Leif Johansson, före detta vd i Volvo och numera ordförande i Ericsson och Astra Zeneca, har valts in i styrelsen för bilsäkerhetsbolagets Autoliv.
Det framgår av ett pressmeddelande.

"Jag är mycket nöjd med att välkomna Leif Johansson till Autolivs styrelse. Hans långa erfarenhet av global industri, och hans erkända ledarskap kommer att vara värdefulla tillgångar för styrelsens framtida arbete", säger Autolivs vd och styrelseordförande Jan Carlson i pressmeddelandet.

Bland Leif Johanssons olika engagemang nämner Autoliv några kinesiska sådana: han är delegat i China Development Forum, ledamot i styrelsen för Boao Forum for Asia och medlem i Advisory Boards hos både Pekings borgmästare och guvernören av Jiangsu.

I ett pressmeddelande från SCA tidigare under morgonen framgick att Leif Johansson har avböjt omval till den styrelsen.

Tyck till