ANNONS:
Till Di.se
ONSDAG 22 NOV Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD
Start Nyheter

Pricer tar hem fransk miljonorder

Pricer har fått nya beställningar till ett värde om drygt 100 miljoner kronor från en stor fransk dagligvarukedja, som påbörjade en utrullning av Pricers system för elektronisk prisuppdatering under 2015.

Ett antal kompletteringsbeställningar förväntas senare under kvartalet.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Beställningarna kommer att levereras under första halvåret 2016.

"Vi har ett djupt strategiskt samarbete med denna kund som är en av våra främsta och äldsta kunder i Frankrike och vi gläds naturligtvis åt denna bekräftelse på ett fortsatt förtroende för Pricer", kommenterar vd Jonas Vestin.

Aktien rusar på nyheten. Strax efter klockan 16 är bolaget upp 4,3 procent.

Tyck till