ANNONS:
Till Di.se
LÖRDAG 21 OKT Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD
Start Nyheter

ICA Banken börjar med växlingspåslag

  • Foto: TT

Snart blir det dyrare att använda sig av ICA-kortet när du är på resande fot. Från och med 1 mars 2016 får du nämligen betala ett växlingspåslag på 1,25 procent när du använder kortet utomlands.

Tidigare har man som ägare av ett ICA Bankkort Plus inte behövt betala något valutapåslag när du använder kortet utomlands. Från och med 1 mars 2016 blir det dock ändring på detta då banken inför ett växlingspåslag på 1,25 procent.

Att ta ut ett valutapåslag är dock långt ifrån unikt utan snarare standard för betal och kreditkort. Hos de andra matbjässarna får du betala ett växlingspåslag på 1,5 procent hos Hemköp och om du har ett Coop MedMera Betala Före eller Efter kort. Har du däremot ett Coop MedMera Mer slipper du växlingspåslag, enligt Compricer.

Övriga betalkort som inte har något växlingspåslag är enligt Compricer Collector Easyliving, Santanders Mitt kort + samt Forex Visa-kort.

Tyck till