ANNONS:
Till Di.se
TISDAG 17 OKT Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD
Start Nyheter

Adele skivbäst i USA

  • Foto: TT

Brittiska superstjärnan Adele kan vara nöjd med 2015. När året avslutades låg nya albumet "25" etta på Billboardlistan för sjätte veckan i rad, och nu cementeras skivans status som 2015 års mest framgångsrika i USA.

Bara under fjolårets sista vecka såldes 363.000 exemplar, och totalt har Adeles album nu sålt 7,4 miljoner exemplar på andra sidan Atlanten. Den digitala försäljningen är inte heller fy skam – hitlåten "Hello" såldes 327 000 gånger enbart under årets sista vecka.

När biljetterna till Adeles stundande USA-turné släpptes i december sålde biljetterna slut på några få minuter. Den 29 april kommer Adele till Tele2 Arena i Stockholm.

Vilket mobilabonnemang passar dig bäst? Jämför här! (extern tjänst)

Tyck till