ANNONS:
Till Di.se
ONSDAG 18 OKT Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD
Start Nyheter

Bill Clinton hyllar hustrun Hillary

  • Bill Clinton hyllade sin hustru vid ett framträdande på måndagen. Foto: TT

Tidigare presidenten Bill Clinton anser att hans hustru Hillary är den mest kvalificerade presidentkandidat USA sett på över ett halvt sekel.

"Jag tror inte att någon som under min livstid ställt upp för det här jobbet vid en viktig tidpunkt är bättre kvalificerad med sin kunskap, erfarenhet och temperament", sade Bill Clinton när han på måndagen gjorde sitt första framträdande i hustrun Hillarys kampanj för att bli USA:s nästa president.

Framträdandet skedde i Nashua i New Hampshire där det första primärvalet hålls den 9 februari.

Bill Clinton sade att han blev överförtjust redan direkt han träffade sin blivande hustru för 45 år sedan på universitetet Yale. Enligt Bill Clinton hade hon kunna få vilket jobb som helst, men hon ville bara ge rättshjälp till de fattiga.

"Allt hon rörde vid blev bättre", sade Bill Clinton.

Tyck till