ANNONS:
Till Di.se
ONSDAG 18 OKT Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD
Start Nyheter

Shake Shack förbereder sig för debuten i Los Angeles

Den amerikanska hamburgerkedjan Shake Shacks länge efterlängtade lansering i Los Angeles närmar sig med storsteg.

Om två månader öppnar bolaget sina dörrar för den första restaurangen i West Hollywood, och man gör det med en hamburgare speciellt utformad för att tilltala invånarna i USA:s näst största stad. Det rapporterar Eater.

Den nya Roadside Double, som uppges vara inspirerad av stadens mångåriga tradition för doppande, består av dubbla lager av schweizerost, dijonsenap och sjuden lök som tillagas i bacon och öl. Huruvida den saftiga hamburgaren blir en succé eller inte återstår att se.

Men faktum är den att Shake Shack tar den stundande debuten på stort allvar då bolaget sällan väljer att avvika från sin traditionella meny. Vid sidan av den första restaurangen i West Hollywood, väntas två till bli öppnade senare i år i Glendale och centrala Los Angeles.

Tyck till