ANNONS:
Till Di.se
FREDAG 20 OKT Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD
Start Nyheter

Snapchat testar nya funktioner

Meddelandeplattformen Snapchat ser ut att jobba på nya funktioner. Det står klart efter att antal nya egenskaper uppmärksammats inom den befintliga koden för Snapchats mobilapp, skriver Tech Crunch.

Bland annat handlar det om tillgång till ljud- och videosamtal, samt möjligheten att lägga in olika klistermärken inuti gränssnittet för Snapchats chatt. Tjänsten stödjer för närvarande videochatt, men den anses som för opraktisk då båda personerna måste vara närvarande i appen vid samma tidpunkt för att kunna inleda en konversation.

Skulle de nya uppdaterade funktionerna lanseras till en bredare användarbas, skulle tilläggen kunna göra appen mer konkurrenskraftig gentemot traditionella meddelandeprogram som Facebook Messenger, WhatsApp eller kinesiska WeChat, skriver techsajten.

Tyck till