ANNONS:
Till Di.se
TISDAG 17 OKT Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD
Start Nyheter

Lyxigt townhouse för 430 miljoner

  • Foto: Colourbox

Ett av de flådigare husen i New Yorks Upper East Side är nu till salu för 430 miljoner kronor. För detta får man en boning på hela 1.670 kvadratmeter. Det skriver LLNYC.

För 430 miljoner kronor får man mycket bostad även i New Yorks finare kvarter. I alla fall att döma av det 114 år gamla townhouse som nu ligger ute på marknaden. Den flådiga bostaden är sex våningar hög och eventuella köpare kommer inte sakna levnadsutrymme, skriver LLNYC.

Byggnaden är 1.670 kvadratmeter stor, har 24 rum, 11 öppna spisar samt både trappa och hiss. Dessutom ingår resterna av en restaurang som var inhyst i bottenvåningen till och med 2015 i köpet. Restaurangen är fortfarande fullt funktionell med bar, fullutrustat kök och serveringsyta, skriver LLNYC.

Som om detta inte vore nog är källaren utrustad med ett hemligt rum där dörren ser ut som en bokhylla.

JÄMFÖR BOLÅN - hitta bästa möjliga ränta (Extern tjänst)

Tyck till