ANNONS:
Till Di.se
TISDAG 21 NOV Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD

Mobilspelsföretaget Gold Town Games på väg till börsen

Gold Town Games, spelföretaget som nischat sig på att utveckla managerspel för olika sporter, vill ta steget in på börsen.

Målet är ha att aktierna noterade redan till våren, samtidigt som man vill hinna genomföra en nyemission. Det skriver Nyemissioner.se.

En emission innan börsintroduktionen kommer att presenteras redan under onsdagskvällen i Stockholm. Några erbjudandehandlingar kommer dock inte att publiceras, utan de som är intresserade får ta kontakt med företaget, skriver sajten.Gold Town Games största framgång hittills har varit Football Manager. Men framöver vill man helst inrikta sig på hockey. Det eftersom kategorin, till skillnad från fotboll, lider av ett magert utbud, vilket gör att möjligheterna är större och konkurrensen mindre.

Tyck till