ANNONS:
Till Di.se
MÅNDAG 20 NOV Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD

Lindex försäljning lyfte

Stockmannkoncernens försäljning i december 2015 minskade med 14,9 procent till 174 miljoner euro.

Försäljningen inom fortlöpande produkt- och marknadsområden, det vill säga exklusive detaljhandeln i Ryssland, Seppälä, Hobby Hall och avslutade produktområden, ökade med 1,6 procent tack vare Lindex utmärkta julförsäljning, skriver Stockmann i ett pressmeddelande.

Lindex försäljning ökade med 8,3 procent, eller 9,4 procent exklusive Ryssland, och med 7,2 procent i jämförbara valutakurser.

Den mycket goda tillväxten fortsatte i alla länder förutom i Ryssland och Polen där Lindex har lagt ned butiker under året, skriver Stockmann. Av Lindex produktområden stod barnkläder för den bästa tillväxten.

Tyck till