ANNONS:
Till Di.se
TORSDAG 19 OKT Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD
Start Nyheter

Klassisk Bondbil går under klubban

  • Så här ser bilmodellen ut. Och nu finns sex riktiga Lotus Esprit till salu.

Nu kan du bli ägare av en klassisk Bondbil. Snart går nämligen en av sex Lotus Esprit som användes i filmen "Älskade spion" från 1977 under klubban för 8,5 miljoner kronor. Det skriver Celebrity Networth.

Bondfanatiker på jakt efter nya klenoder till samlingen kan snart slå till en riktigt klassisk Bondbil. Det rör sig om en av sex Lotus Esprit som användes vid inspelningen av ”Älskade spion” med Roger Moore i rollen som den brittiska spionen, skriver Celebrity Networth.

Prislappen ligger på drygt 8,5 miljoner kronor och framtida ägare kommer tyvärr inte kunna susa fram på vägarna i sin nya Bondbil då den saknar motor och är monterad på en plattform.

Lotus Esprit hör till de mer välkända Bondbilarna tack vare en scen där den även fungerade som ubåt. Endast en av de sex bilarna var anpassade för undervattensdrift och tyvärr är det inte detta exemplar som är ute till försäljning. Den bilen ägs nämligen av superentreprenören Elon Musk som köpte den för 7,3 Mkr 2013, skriver Celebrity Networth.

Tyck till