ANNONS:
Till Di.se
LÖRDAG 18 NOV Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD

Churchills yacht till salu

  • Foto: TT
Nu kan du bli ägare av Winston Churchills gamla lyxjakt "The Amazon". Men endast om du uppfyller säljarens krav. Det skriver Luxury Listings NYC.

”The Amazon” sjösattes 1936 och har plats för totalt 60 personer. Yachten, som tidigare ägdes av den legendariska politikern Winston Churchill, köptes av den nuvarande ägaren ”Marielle” 2005 men som nu säljer den då hon inte längre har råd att underhålla den, skriver Luxury Listings NYC.

Prislappen ligger på 18,8 miljoner kronor men för potentiella köpare räcker det inte med en tillräcklig summa pengar. Marielle vill nämligen att den nya ägare ska vara en samlare, historiskt intresserad eller filmproducent som kommer behandla båten med värdighet, skriver Luxury Listings NYC.

Säljaren verkar inte heller vara speciellt flexibel med sitt krav och en potentiell köpare har redan fått nobben då Marielle inte uppskattade köparens planer för yachten.

Tyck till