ANNONS:
Till Di.se
LÖRDAG 18 NOV Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD

Brevfilm från ledningen i Kommunal

  • Foto: Henrik Montgomery/TT
Annelie Nordström, ordförande i Kommunal, skickade på fredagseftermiddagen ut en brevfilm till alla förtroendevalda i Kommunal, skriver Aftonbladet.se.

I filmen talar hon direkt till dem, och säger att hon är hemskt ledsen över allt som hänt de senaste dagarna. Hon uppmanar de förtroendevalda att hålla kvar medlemmarna, och säger att "Kommunals medlemmar är de som kommer att förlora allra mest om vi splittras".

"Jag förstår att ni har det riktigt tufft" säger hon, och är tacksam för att de förtroendevalda står upp för Kommunal.

Hon ger också råd om hur de förtroendevalda ska agera för att möta arga medlemmar. De ska exempelvis låta dem förmedla sin kritik och få sina känslor bekräftade. De förtroendevalda kan lägga fram kompletterande fakta, men ska låta bli att spekulera.

Tyck till