ANNONS:
Till Di.se
TISDAG 21 NOV Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD

AirAsiaX planerar nya flyglinjer

  • Foto: Colourbox
AirAsia X kommer under året att återuppta flygningar till Indien och upprätta ny verksamhet i USA, skriver Wall Street Journal.

Bolaget är den del av AirAsia som står för långdistansflygningar.

Bakom de förnyade satsningarna ligger främst låga bränslepriser och en bättre potential i marknaden, uppger bolagets vd Benyamin Ismail. Till Indien kommer fyra flygningar i veckan göras, mellan New Delhi och Kuala Lumpur, något bolaget upphörde med 2012.

Under nästa vecka väntas det amerikanska luftfartsverket dessutom godkänna flygbolagets ansökan om att inleda en linje mellan Malaysia och Honolulu på Hawaii. En linje som planeras att trafikeras fyra gånger per vecka.

Tyck till