ANNONS:
Till Di.se
TORSDAG 19 OKT Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD
Start Nyheter

Prischock för Viaplay-kunder

  • Foto: Viaplay

MTG höjer priset på streamingtjänsten Viaplay i Sverige. Förändringarna börjar gälla den 10 februari och därefter kommer tjänstens största paket, som innehåller film, serier och sport, kosta 449 kronor per månad. Det är en höjning från 299 kronor per månad.

"Under året som gått har vi köpt in nya sporträttigheter, såsom La Liga, Serie A och Ligue 1 - samt förlängt många av våra befintliga rättigheter - exempelvis NHL och Premier League. Priset på sporträttigheter har ökat vilket gör att även vi måste justera våra priser för sportpaketen", motiverar Viaplay prishöjningarna på tjänstens hemsida.

Viaplay inför även ett nytt paket, Viaplay Sport, som kommer att kosta 399 kronor per månad. Det paketet ger rätten att se sport och serier, men inte filmer.

Ett paket exklusive sport kommer precis som tidigare kosta abonnenten 99 kronor i månaden.

Vilket mobilabonnemang passar dig bäst? Jämför här! (extern tjänst)

Tyck till