1515
Annons

Transcom vänder till vinst<br />

Kundsupport - och inkassobolaget Transcom Worldwide redovisar ett resultat efter skatt på 1,1 miljoner euro för det andra kvartalet 2015 (-1,3).

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Valet 2022

Andreas Norlén återvald som talman – träffar Kristersson på onsdag

Andreas Norlén valdes på måndagen på nytt till riksdagens talman och på onsdag ska han ha ett nytt möte med M-ledaren Ulf Kristersson. Men han vill sätta ut något datum för när statsministeromröstningen kan hållas.

Andreas Norlén (M) valdes till riksdagens talman under måndagen.
Andreas Norlén (M) valdes till riksdagens talman under måndagen.Foto:Anders Wiklund/TT

Det var en enig riksdag som på måndagen återigen valde moderaten Andreas Norlén till talman i riksdagen.

”Jag är djupt tacksam över att ha blivit vald av riksdagens samtliga ledamöter”, säger han.

”Det här är första gången sedan enkammarriksdagen infördes för lite mer än 50 år sedan som en talman från ett borgerligt parti valts enhälligt”, fortsätter han.

I förra veckan fick Ulf Kristersson i uppdrag att försöka bilda en ny regering och förhandlingarna pågår nu mellan de fyra partierna i hans regeringsunderlag.

Men Andreas Norlén har inte satt upp någon skarp tidsgräns för när förhandlingarna måste vara klara. Istället väntar nu ett nytt möte med M-ledaren.

”Jag kommer att träffa Ulf Kristersson på onsdag klockan 11 för en avstämning”, säger han.

Andreas Norlén tror att processen att ta fram en ny regering kommer att gå snabbare nu än förra valet, då det tog 134 dagar.

Samtidigt betonar han att det är en viktig balansgång, mellan att driva processen framåt och ge partierna den tid som krävs för att de ska kunna slutföra förhandlingarna.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera