Hoppa till innehållet

Annons

Avigdor Liebermans parti vägrar koalitionsregering

Det ultranationalistiska partiet Yisrael Beitenu (Vårt hem Israel) kommer inte att sitta med i den koalitionsregering som premiärminister Benjamin Netanyahu håller på att bilda.

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 459kr/mån

spara
1180 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 344 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Innehåll från IntelliplanAnnons

Rekryterings- och bemanningsföretagens hemliga vapen - smarta affärssystem från Intelliplan

Mer än hälften av de stora företagen i rekryterings- och bemanningsbranschen använder sig av Intelliplans molntjänster för att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare. Deras heltäckande affärssystem hanterar även försäljning, schemaläggning, ekonomi och uppföljning. 

– Vi är med och gör morgondagens arbetsplatser ännu bättre genom att tillhandahålla moderna system som underlättar och förbättrar processerna, säger Nathalie Nydahl, Intelliplans COO.

Hur säkerställer de stora rekryterings- och bemanningsföretagen att de verkligen jobbar på bästa sätt med tillsättningar? Vilka plattformar använder de för att bygga flexibla kandidatbanker respektive få koll på försäljning, marknadsföring och administration?

Faktum är att över hälften av de stora företagen i branschen använder sig av system från ett och samma företag för alla dessa områden. Intelliplans molntjänster – som går under namnen Intelliplan och Zerolime – är både den digitala motorn mellan arbetssökande och arbetsgivare, men även ett heltäckande affärssystem för allt annat ett rekryterings- och bemanningsföretag har behov av – till exempel säljstöd, schemaläggning och lönehantering.

– Vi brukar säga att alla på företaget – säljarna, rekryterarna, konsultcheferna och ekonomipersonalen – kan jobba i systemet hela dagarna. Vi har funnits i 26 år och har hela tiden utvecklat systemet, vilket gör att vi idag vågar slå oss för bröstet och säga att vi varit en viktig del i branschens snabba utveckling under de här åren, säger Nathalie Nydahl, COO Intelliplan.

”Fördomar eller andra mänskliga faktorer ska inte påverka tillsättningar”

Nathalie har tidigare jobbat med rekrytering och bemanning hos en av de stora aktörerna i branschen och vet därmed hur Intelliplans system fungerar ute hos kunderna.

– Jag vet hur viktigt det är att ha rätt verktyg för att lyckas. Då kan man anställa rätt person till rätt uppdrag utan att fördomar eller andra mänskliga faktorer påverkar beslutet på ett negativt sätt. Man sparar också både tid och pengar med ett smidigt system. Vi gör morgondagens arbetsplatser bättre genom att tillhandahålla moderna system som underlättar och förbättrar rekryterings- och bemanningsprocesserna, fortsätter Natalie.

Stort inflöde av kandidater

Sättet att nå kandidater har förändrats mycket under de senaste åren. Förutom traditionell annonsering måste företagen i dag vara närvarande på sociala medier. Kandidatbankerna ser också helt annorlunda ut.

– Den digitala utvecklingen har gjort det lättare att strukturera kandidaterna i kompetenser, lönenivåer, geografiskt och så vidare. Med rätt upplägg här kan våra kunder målstyra processerna så att man snabbt hittar rätt kandidater till respektive tjänst.

Jessica Lind, lönechef på Uniflex, är en av de kunder som använder systemet.

– I Intelliplans rekryteringsstöd har man möjlighet att få med screeningfrågor vid annonsering. Detta underlättar otroligt mycket för oss då vi har ett stort inflöde av kandidater. Det gör att vi snabbt kan hitta personer som matchar våra kunders behov, säger Jessica Lind.

En sömlös användarupplevelse

Jonas Åkered, systemansvarig på Poolia, uppskattar att Intelliplan erbjuder en skräddarsydd helhetslösning.

– Intelliplan har ett bra system där man ser hela flödet digitalt, från första kontakt med kund, till att rekrytera och anställa och slutligen bemanna. Tack vare många bra samarbetspartners kan Intelliplan också erbjuda lösningar inom sälj, search, signering av avtal samt referenstagning. Detta ger en sömlös användarupplevelse, säger han.

Intelliplan vill inte bara vara en systemleverantör utan även en partner som bidrar med expertis och kunskap. Det gör man bland annat via en blogg, whitepapers, webbinarier etcetera.

– Som kund hos oss tar man automatiskt del av den utveckling som sker i branschen. Vi får ju mycket data och insikter som vi använder i den löpande utvecklingen av våra system och det är en av de sakerna som är unikt med oss, avslutar Natalie.

Om Intelliplan

Intelliplan grundades i slutet av 1990-talet och har sedan dess varit Nordens ledande systemleverantör för bemanning och rekrytering. Med verktygen Intelliplan och Zerolime, erbjuder de skräddarsydda lösningar där allt från försäljning, rekrytering, bemanning och ekonomi kan samlas i samma verktyg. 

Du hittar mer information på www.intelliplan.se 

 

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Intelliplan och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera