Den tioåriga statsobligationen handlas på 2,13 procent, 4 punkter ned från svensk stängning på onsdagen.
En emission av femåriga statsobligationer om 35 miljarder dollar på onsdagen fick av primary dealers en "fyra" på en femgradig betygsskala.
Räntan blev 1,560 procent mot väntade 1,563 procent i Bloomberg News prognosenkät. Täckningskvoten landade på 2,46 mot snittet på 2,58 i de senaste tio emissionerna. Indirekta budgivare, inklusive utländska centralbanker, köpte 58,5 procent.
USA-räntorna hade tidigare stigit i spåren av uppgifter om att Grekland kan vara nära ett avtal med sina långivare, vilket även drog upp börserna och stärkte euron.
"Nyheterna slog mot efterfrågan på amerikanska statspapper. Men vi har hört denna story många gånger" och det återstår att se om ett avtal kan nås, sade Thomas Roth på Mitsubishi Securities till Wall Street Journal.
Grekiska företrädare sade på onsdagen att tjänstemännen inom Brysselgruppen börjat fila på ett slutligt avtal, men denna optimism får inget gensvar från andra sidan förhandlingsbordet.
Exempelvis sa den tyske finansministern Wolfgang Schäuble på onsdagskvällen att förhandlingarna med och de tre institutionerna (EU, ECB, IMF) fortfarande "inte kommit så långt", och att han alltid är "lite överraskad" över hur Aten säger att "vi är nära ett avtal".
Vice finansministrar inom G7, som har möte i Dresden under veckan, uppges på onsdagen endast ha diskuterat Grekland i viss mån.
Det nuvarande stödprogrammet för Grekland löper ut i slutet av juni. Nästa viktiga anhalt blir en IMF-betalning om 300 miljoner euro den 5 juni, som grekerna uppger att de kan betala.
På valutamarknaden har dollarn stärkts till 124,30 mot yenen på torsdagen, den högsta nivån sedan 2002. Mot euron har dollarn däremot tappat något till 1,091.
"Fonder som tror på en räntehöjning från Fed i september har ökat sina långa positioner i dollarn, vilket varit den främsta drivkraften bakom uppgången denna vecka", sa Yunosuke Ikeda på Nomura Securities till Reuters.
Han tvivlar däremot på att dollar/yen kommer att testa 125-nivån utan "hedgefonder kan komma att ta hem vinster innan nästa veckas jobbrapport i USA".
En större nedgång än väntat i kapitalinvesteringarna i Australien första kvartalet fick australiendollarn att tappa betydligt under torsdagen.
"Utsikterna för kapitalinvesteringarna har gått från att vara svaga för tre månader sedan till att nu peka mot recession. Statistiken är så dålig att det bör oroa (centralbanken) RBA och höjer risken att de kan sänka räntan igen", troligen innan KPI för andra kvartalet släpps i juli, sa George Tharenou på UBS till Bloomberg News.
På torsdagens makroagenda står bland annat konjunkturbarometer i EMU och nyanmälda arbetslösa och kontrakterade husköp i USA.