Hoppa till innehållet

Annons

Youtube lanserar köpknapp i annonser

Nu kommer det bli möjligt att handla produkter via Google-ägda videotjänsten Youtube med hjälp av en köpknapp i bolagens annonser, skriver Google på sin blogg.

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 459kr/mån

spara
1180 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 344 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Innehåll från CramoAnnons

Välj rätt lyftutrustning till ditt byggprojekt

I behov av specialistkompetens inom lyft? Sedan våren 2023 kan du hyra marknadens bredaste lyftsortiment från Cramo Lyft. Med skräddarsydda lösningar, kvalitetssäkrade produkter och specialistsäljare som guidar dig rätt, hjälper vi ditt projekt längst hela vägen från start till mål.

Rätt lyftlösning till ditt projekt

Hur vet du då vilka redskap, eller kombinationer av utrustning, som passar just ditt projekt?

– När det kommer till lyft finns det sällan någon standardlösning, förklarar Christian Dimidis, teknisk specialistsäljare på Cramo Backaplan i Göteborg.

Behoven ser väldigt olika ut från fall till fall. Våra kunder kommer med komplexa utmaningar, som att lyfta in en maskin i ett trångt eller svåråtkomligt utrymme. Vi frågar alltid efter relevant information, som mått, vikt och kapacitet på infästningar, och tittar gärna på bilder från platsen. Sedan tar vi fram en skräddarsydd lösning tillsammans med dig utifrån dina specifika förutsättningar.

Ju tyngre lyft, desto större risk. Rätt säkerhetstänk är A och O, särskilt vid personlyft, berättar Christian:

– Det är stor skillnad på att lyfta material och lyfta personer. Därför måste all utrustning vara typklassad och godkänd specifikt för personlyft om en människa ska hänga med.

I Cramo Lyfts sortiment finner du bland annat:

● Hydrauliska domkrafter och hålcylindrar 

● Bockkranar och tripods i aluminium och på hjul

● Materiallyftar för att undvika onödiga manuella lyft

● Lyftblock och telfrar med vajrar och kättingar

● Lyftkuddar i form av pneumatiska luftkuddar som drivs av en bärbar kompressor

● Vakuumlyftar i flera olika varianter 

● Maskinskridskor med kapacitet upp till 24 ton

Depåer med nischad expertis

För att kunna erbjuda både kunder och kollegor nischad kompetens har Cramo Lyft utsett tre depåer i Stockholm, Göteborg och Gällivare till lyftdepåer. Här finns, förutom ett komplett lyftsortiment, också särskilda testriggar för utrustningen och medarbetare med specialistutbildning inom området. De tre depåerna samarbetar nära med Cramos övriga 90 depåer för att kunna erbjuda lyftutrustning rikstäckande. 

Jonas Ohlson, affärsområdeschef för Cramo Lyft, förklarar fördelarna med upplägget:

– Vi kan snabbt leverera för att tillgodose behoven hos kunder över hela landet. All lyftutrustning vi erbjuder har dessutom genomgått en noggrann besiktning och säkerhetskontroll vid någon av våra specialiserade lyftdepåer. Det ger en extra trygghet.

Besök Cramos hemsida här

Mer från Cramo

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Cramo och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera