Hoppa till innehållet

Annons

Ledare: Ta ditt ekonomiska öde i dina egna händer

Det är hög tid för svenskarna att ta makten över sin egen privatekonomi, något som inte är så svårt som de flesta föreställer sig. Det hävdar pseudonymen Bo Haldell i den nyutkomna boken "Fly bankfällan, Ta makten över din privatekonomi" (Ekerlids). Författaren vet uppenbarligen vad han talar om. En högre tjänsteman i en av storbankerna som om hans riktiga namn skulle avslöjas äventyrar sin position, lockar baksidestexten. Hur det än är med den saken är det en intressant föreläsning i privatekonomisk strategi.
INGEN VÄN. En ny bok avslöjar vilken makt bankerna har över människors privatekonomi. Enda lösningen är att svenska folket lär sig mer om sitt sparande och börjar ställa krav.
INGEN VÄN. En ny bok avslöjar vilken makt bankerna har över människors privatekonomi. Enda lösningen är att svenska folket lär sig mer om sitt sparande och börjar ställa krav.Foto:Markus Dahlberg

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 459kr/mån

spara
1180 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 344 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Detta är en text från Dagens industris ledarredaktion. Dagens industri är oberoende.

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera