Hoppa till innehållet

Annons

Google-chefens 6 tips: Så
klarar du alla jobbintervjuer

Har du varit nervös inför en jobbintervju?

Googles HR-chef Lazslo Bock har suttit på båda sidorna av bordet otaliga gånger. Han hävdar att med enkla medel går det att ta sig vinnande ur vilken intervju som helst.

Foto:Monkey Business Images

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 459kr/mån

spara
1180 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 344 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Innehåll från InossiaAnnons

Inossia får 7,3 miljoner euro i EU-finansiering

Malin Nilsson, vd på Inossia, och Cecilia Persson, professor i materialvetenskap på Uppsala universitet.
Malin Nilsson, vd på Inossia, och Cecilia Persson, professor i materialvetenskap på Uppsala universitet.

Inossia har tagit fram en mjukgörare för bencement som kan minska antalet smärtsamma frakturer i bensköra ryggar med 75 procent. Nu, tack vare EU-finansiering via EIC Accelerator, kan Inossia revolutionera behandlingen av osteoporotiska kotor och degenererade diskar och göra skillnad för patienter världen över.

Inossia har skapat en mjukgörare, Inossia® Cement Softener, för bencement, som gör dem anpassade för behandling av ryggradsfrakturer hos osteoporospatienter och patienter med degenererade diskar. Produkten har potential att minska antalet smärtsamma frakturer med 75 procent och förbättra livskvaliteten för patienterna.

Med stöd av EU-finansieringen kommer Inossia kunna ta sin produkt till den globala marknaden och helt förändra behandlingen av bensköra kotor och degenererade diskar.

– Som forskare inom medicinsk teknik drivs jag av möjligheten att göra livet bättre för patienter. Samarbete mellan akademi och företagsamhet är avgörande för att forskningen ska nå ut till patienter, säger Cecilia Persson, professor i materialvetenskap på Uppsala universitet, som samarbetar tätt med Malin Nilsson, vd på Inossia och tidigare produktchef och affärsutvecklare på BoneSupport med produkt i samma affärsområde.

Läs mer om Inossia här

Förbättrar livet för många patienter

Inossias produkt hjälper att förhindra följdfrakturer – något som sparar samhället en hel del pengar.

– Man brukar säga att följdfrakturerna som sker på grund av behandling med för hårt material kostar 700 miljoner euro varje år i Europa. Om vi kan förhindra dem, eller åtminstone minska dem med 75 procent, skulle vi spara över 500 miljoner euro per år, säger Malin Nilsson och fortsätter:

– Vi är övertygade om att vår mjukgörare kommer att förbättra livet för många patienter. Vi är tacksamma för EU-finansieringen som gör det möjligt för oss att vidareutveckla och ta våra produkter till marknaden.

Sammanfattningsvis kan Inossias mjukgörare för bencement bespara samhället både smärta och pengar. I dagsläget finns ingen liknande konkurrent på den globala  marknaden. Som nästa steg satsar Inossia även på att behandla degenererade diskar, vilket är en i stort sett outforskad marknad.

Besök Inossia här 

Om Inossia:
Inossia® utvecklar medicintekniska lösningar med starkt fokus på aktivt åldrande, bättre behandlingar och minskade sjukvårdskostnader för patienter som lider av ryggsmärta. Inossia®, som spin-out från Uppsala Universitet, kommersialiserar patentskyddad mjukgörare för bencement för att bättre behandla benskörhetsfrakturer i ryggraden. 

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Inossia och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera