Annons

Varning för exportnostalgi

Politik är det möjligas konst, det ska man ha i bakhuvudet när Stefan Löfven talar sig varm för exporten. Kanske är det en känsla av trygghet statsministern vill leverera, så att han skapar handlingsutrymme. Då passar satsningar på export bra, en gammal hederlig svensk paradgren. Vem tycker inte att svenska mindre och medelstora företag ska sälja fler och mer avancerade produkter och tjänster till fler länder än vi gör i dag, det som Stefan Löfven och näringsminister Mikael Damberg talade om i bland annat Di igår.
Foto:Henrik Montgomery / TT

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera