Annons

Tillverkare av lyxklockor sänker priserna

Tillverkaren av extremt exklusiva armbandsur, Patek Philippe, har nyligen justerat sina priser sedan schweizerfrancen släpptes fri tidigare i år och rusade i värde.
Foto:Tobias Röstlund / TT

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Vänligen notera att fr.o m 1 februari 2023 är det vårt koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, vi uppdaterar då personuppgiftspolicyn och användarvillkoren.

Innehåll från Aptio GroupAnnons

Konsulter som gör skillnad

Det blir allt viktigare för företag i dagens alltmer konkurrensutsatta värld att säkerställa att de samarbetspartners man anlitar ligger i framkant, både när det kommer till kompetens och metod. Där vill nu konsultföretaget Aptio Group göra verklig skillnad genom att säkerställa att deras kunder får tillgång till hela konsultföretagets kompetens och inte bara en ren bemanning i verksamheten. 

– Hos oss hjälper alla konsulter till i leveransen, vid behov. Du får som kund ta del av hela företagets kompetens och inte bara den konsults kompetens som finns på plats. Vi vill se oss som leverantörer av lösningar på våra kunders problem snarare än att hyra ut personal. Man ringer till oss för att få ett problem löst, inte för att hyra en specifik person, menar Sandra Larsson, Vice President på Aptio Group. 

Den snabba förändringstakt som pågår i vårt samhälle och företagens alltmer slimmade organisationer gör att det finns ett fortsatt starkt behov av konsulttjänster för att säkra verksamheten, inte minst för företag som är verksamma inom reglerade branscher. För konsultföretaget Aptio Group, som bland annat jobbar med kunder inom life science och fordonsindustrin, har det redan sedan starten 2017 varit en självklarhet att fokusera på att erbjuda sina kunder tillgång till hela den samlade kompetens som finns inom företaget.  

– För att vi verkligen ska kunna stötta våra kunder med utförande, tolkning och rådgivning av regulatoriska och/eller industrikrävda komplexa processer är det en förutsättning att våra konsulter arbetar som ett team internt ut mot kund. Vi upplever att man begränsar sig om man bara kikar på en enskild individs CV och inte den samlade kompetens som vi som team kan leverera. Det medför, menar vi, att kunden inte får den bästa lösningen, en lösning som bygger på fler än en infallsvinkel, säger Sandra Larsson.

Stark tillväxt och fokus på kompetenshöjning

Sedan starten 2017 har Aptio Group haft en stark tillväxt och företaget har idag kontor i Malmö, Lund och Göteborg samt i Köpenhamn. Aptio Group har bland annat hjälp hjälpt sina kunder med att identifiera nödvändiga QMS-processer, klassificering av medicintekniska produkter, kvalitetsgranskning av utvecklingsdokumentation och tagit fram stöd för CE-märkning utav mobilapp. 

– Via vårt Aptio Quality Center, AQC, kan vi även erbjuda stora och små företag en flexiblare hantering av deras kvalitetsrelaterade uppgifter samt hjälp med personal- och kompetensförstärkning vid behov när arbetsbelastningen blir för stor, berättar Mikael Apitzsch, Business Development på Aptio Group. 

För att kunna möta sina kunders utmaningar avsätter Aptio Group varje år medel till FoU, vilket är ovanligt inom konsultvärlden. 

– Vi är medvetna om att våra lösningar ut till kund är beroende av våra medarbetares kreativitet, kompetens och förmåga att samarbeta och därför lägger vi stor vikt vid kontinuerlig kompetenshöjning inom dessa områden. På så sätt kan vi säkerställa, nu och framöver, att våra kunder kan känna sig trygga i att vi kan leverera de bästa lösningarna, avslutar Mikael Apitzsch.

Läs mer om Aptio Group här 

Om Aptio Group
Vi levererar högkvalificerade tjänster till kunder med regulatoriska- och/eller branschkrav. Vår vision är att skapa och underhålla ett transparant företag som löser kundernas utmaningar med ett kollegialt engagemang. Aptio Group grundades 2017, har kontor i Malmö (HK), Lund, Göteborg och Köpenhamn och vi har cirka 155 medarbetare. Vi har haft årlig tillväxt sedan starten och planerar ytterligare kontor under 2023.

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Aptio Group och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera