Annons

Saab med bättre resultat än väntat

Saab klår förväntningarna vad gäller orderingång och resultat, men försäljningen i fjärde kvartalet blev lägre än väntat. Krigsmaterielkoncernen föreslår en utdelning på 4,75 kronor, vilket är högre än i fjol men något lägre än väntat.
Foto:Lasse Hejdenberg / TT

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Innehåll från EizoAnnons

Byt ut dina gamla bildskärmar och halvera elförbrukningen

Vad skulle en halvering av bildskärmarnas elförbrukning betyda för ditt företag?
Vad skulle en halvering av bildskärmarnas elförbrukning betyda för ditt företag?

Hur kan jag sänka bildskärmarnas elförbrukning utan att dra ner på användningen? Välj en bildskärm med så låg energiklass som möjligt, säger Marcel Lundstad, specialist på bildskärmar. Med EIZO:s 24 tumsskärm kan du halvera elförbrukningen för bildskärmen på din arbetsplats eller i hemmet.

– Det är viktigt att ha koll på energiklassen när du väljer bildskärmar, säger Marcel Lundstad. EIZO har länge varit ledande inom energisnåla bildskärmar. Vi är exempelvis den enda leverantören med energiklass B på en standard 24-tums skärm.

– Väljer du en EIZO FlexScan bildskärm kan du halvera elförbrukningen, jämfört med vad som finns på marknaden idag. Här finns det alltså pengar att spara, samtidigt som du gör miljön en tjänst.

Möjliggör lägre energiförbrukning

Ett exempel på energisparande funktioner är den smarta EcoView-tekniken som finns i alla EIZO FlexScan-modeller.

– Med EcoView-tekniken anpassas skärmarna automatiskt till ljuset i rummet, vilket ger en lägre energiförbrukning, säger Marcel Lundstad. Förutom att det innebär en lägre strömförbrukning innebär det också en större hänsyn till den som använder bildskärmen.

Rätt anpassad ljusstyrka skapar en hälsosammare situation på din arbetsplats med en lägre påverkan på ögat än en felinställd bildskärm.

 ”Ingen annan 24”-modell, oavsett tillverkare, har idag bättre energiklass”

Kan ge stora kostnadsbesparingar

Bildskärmar från EIZO är dessutom 100 procent flimmerfria, vilket bidrar till bättre synergonomi och minskar risken för trötta ögon. Just ögontrötthet kan innebära att man kompenserar sin kroppshållning på en arbetsplats och kan på sikt leda till andra besvär som nack- eller huvudvärk. Dessutom har skärmarna automatisk reducering av skadligt blått ljus och en garantitid på fem år som ger ett tryggt ägande och en lång livslängd.

– Sammantaget kan det här ge stora kostnadsbesparingar, både på kort och lång sikt, även för användaren, avslutar Marcel Lundstad.

Se gärna mer om bildskärmars energiklass  

 Snabbfakta EIZO FlexScan:

• Låg energiförbrukning – energiklass B (avser FlexScan 24” EV2460)

• Optimerar ljusstyrkan automatiskt – rätt ljusstyrka dygnet runt

• Inget flimmer – lugn och harmonisk bild samt skonsam mot ögonen

• Lång garantitid – tryggt ägande och lång livslängd

 

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Eizo och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera