ANNONS:
Till Di.se
ONSDAG 18 OKT Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD
Start Nyheter

Bästa lönen fick flest att bli Di-prenumeranter

  • Politik lockar till läsning. Artikeln om att Kinberg Batra skärper tonen mot Löfven var den sjunde mest lästa under 2015. Foto: Maja Suslin/TT

Politik, företagen med bäst lön och Henrik Mitelman har håvat in flest nya prenumeranter åt Di under 2015. Här är listan över artiklarna som fått flest att registrera sig på Di under året.

Lön och politik har fått flest personer att börja prenumerera på Dagens industri under 2015.

Den artikel som stått för överlägset flest nya registreringar är ”Listan över de företag som betalar bäst lön” och utgörs mycket riktigt av en rankning över företagen som betalar ut bäst snittlöner till sina anställda.

Artikeln fick över tusen personer att bli Di-prenumeranter.

Politik har också varit ett hett ämne under året som gått och Di:s avslöjande om Svenskt Näringslivs täta kontakter med Sverigedemokraterna har intresserat flera läsare.

Men också Di:s finansanalytiker Henrik Mitelman har haft en hand med i spelet och hans två krönikor ”Det gäller att se om sitt hus redan nu” och ”Sprickor i den svenska fasaden” har tillsammans fått över tusen läsare att börja prenumerera på Di.

Politik och lön har fått flest personer att börja prenumerera på Dagens industri under 2015. Den artikel som stått för överlägset flest nya registreringar är ”Listan över de företag som betalar bäst lön” och utgörs mycket riktigt av en rakning över företagen som betalar ut bäst snittlöner till sina anställda.

Politik har också varit ett hett ämne under året som gått och Di:s avslöjande om Svenskt näringslivs täta kontakt med Sverigedemokraterna har intresserat flera läsare.

Men också Di:s finansanalytiker Henrik Mitelman har haft en hand med i spelet och hans två krönikor ”Det gäller att se om sitt hus redan nu” och ”Sprickor i den svenska fasaden” har tillsammans fått över tusen läsare att börja prenumerera på di.

 

Pusha ditt CV på flera jobbsidor med DI KarriärPush (Extern tjänst)

Tyck till