Hoppa till innehållet

Annons

"Typiskt ryskt beteende"

En Rysslandsexpert bedömer det mycket troligt att Ryssland kränkt turkiskt luftterritorium.
"Det hade återspeglat ryskt beteende mer generellt där man provocerar och visar sig på styva linan. De vill skicka en signaler att man är en stormakt", säger Oscar Jonsson, doktorand vid King's College London och specialiserad på Ryssland.
Ett SU24-plan, av den typ som skjutits ned av Turkiet.
Ett SU24-plan, av den typ som skjutits ned av Turkiet.Foto:TT

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 459kr/mån

spara
1180 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 344 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Innehåll från IOFFICEAnnons

IOFFICE om fördelarna med coworking

På en arbetsmarknad i ständig förändring fungerar inte längre en och samma kontorslösning för alla. IOFFICE Business Center, en av Stockholms största coworkingaktörer, vill skapa kontorsmiljöer anpassade för det individuella företaget.  

De skenande hyrorna i storstädernas centrum har medfört att en del företag behöver se sig om efter sätt att hålla nere sina kostnader. Coworking är en lösning på detta, menar Karoline Palmqvist, operativ chef på IOFFICE.
– Genom att flera verksamheter delar på lokaler och andra resurser effektiviseras både ytan och ekonomin för företagen, säger hon. 

Karoline Palmqvist menar också att det finns många sociala fördelar med coworking. Genom att många företag samlas under samma tak skapas en arbetsmiljö som främjar trivsel och ett ömsesidigt utvecklande av tankar och idéer.  
– Det blir ett naturligt nätverkande och ibland även samarbete och partnerskap, vilket kan skapa ökad konkurrens- och motståndskraft. Även företagskulturen blir öppnare. 

Vidare förklarar Karoline Palmqvist att behovet av flexibla kontorslösningar har ökat kraftigt för företag de senaste åren, och att behoven snabbt kan ändras.
– Företag behöver kunna skala upp och skala ned sina verksamheter utan att binda sig till långa kontrakt. Hos IOFFICE är bindningstiderna korta, och även med längre kontrakt finns möjligheter att anpassa avtalet efter förändrade behov. 

Alla IOFFICE:s anläggningar är belägna i centrala Stockholm, nära till kollektivtrafik, något Karoline Palmqvist förklarar är ett medvetet val.  
– Vi vill anpassa oss till så många företag som möjligt, och för de flesta är det lättast att ta sig till centrum.  

Några av IOFFICE:s ledord är transparens, jämlikhet och lagkänsla. För Karoline Palmqvist är det viktigt att alla känner sig välkomna på IOFFICE:s kontor.  
– Kvalitetsmedvetenhet är oerhört viktigt för oss, och vi vill erbjuda våra kunder miljöer som känns lyxiga och väl omhändertagna. Samtidigt är det minst lika viktigt att alla känner att de kan komma som de är, säger hon.   

Payman Tehrani, projektledare för IOFFICE:s hållbarhetsarbete, poängterar också hur viktigt det är för företaget att arbeta hållbart, och att hållbarhetsfrågan sträcker sig långt.
– Det handlar om helheten och om långsiktighet. Ett arbete för såväl ekologisk som ekonomisk och social hållbarhet genomsyrar hur vi tänker och arbetar.  

Han förklarar hur företaget arbetar med återvinning och återanvändning av inredningsmaterial, samt att de väljer klimatsmarta varor i alla led i så stor utsträckning som möjligt.  
– Vi vill göra det lätt för våra kunder att göra hållbara val, säger Payman Tehrani. 

Karoline Palmqvist är övertygad om att coworking är här för att stanna, och att konceptet kommer att utvecklas till att vara en självklar del på fastighetsmarknaden. Även IOFFICE:s framtid är hon säker på ser ljus ut, inte minst med tanke på bolagets stora tillväxt under de senaste åren.
– Vi vill fortsätta växa, och sprida vår tanke och företagskultur, med grundprincipen att bedriva ett hållbart företag ur alla aspekter. 

Om IOFFICE: 

IOFFICE har idag åtta coworking-anläggningar i centrala Stockholm, och finns snart även i Göteborg. I år mottog IOFFICE bland annat första pris för ”Årets Coworking space 2022” och ”Årets Uppstickare 2022”.

Vill du veta mer? Kontakta Samuel Fischer på samuel@ioffice.se eller 073 531 84 27.

Läs mer på ioffice.se 

 

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med IOFFICE och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera