1515
Annons

Vanorna som miljonärerna delar<br />

De flesta miljonärer har inte ärvt pengarna, utan de kommer från hårt arbete. Drygt 80 procent av de som har en nettoförmögenhet på mer än 8 miljoner kronor har kommit dit de är utan arv eller trust fund. Tom Corley, författare av boken "Rich Habits: The Daily Success Habits of Wealthy Individuals", har studerat miljonärer i tolv år. Han menar att många av dem delar vanor och några av dessa listas nedan.
Foto:Colourbox

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Från norr till söder – nu rullar Gasellturnén ut i landet

I dag startar årets Gasellturné i Umeå. Länsvinnarna kommer under hösten firas runt om i landet med både mingel och middagar.

Gästtalar gör Richard Bergfors, vd för Max Burgers och Malin Franck, vd för Ice Hotel.
Gästtalar gör Richard Bergfors, vd för Max Burgers och Malin Franck, vd för Ice Hotel.Foto:Filip Erlind

Den första av höstens nio prisutdelningar då Di korar de snabbast växande företagen runt om i landet äger rum i Umeå.

I kväll får länsvinnarna i Jämtland, Norrbotten, Västerbotten och Västernorrland ta emot pris vid en middag på Elite Hotel Mimer.

Gästtalar gör Richard Bergfors, vd för Max Burgers och Malin Franck, vd för Ice Hotel.

Gasellturnén, ett evenemang arrangerat av Di Gasell som i fjol belönades med branschpriset Gyllene Hjulet, rullar sedan vidare runt om i landet under oktober och november. Den 17 oktober är man i Stockholm med gästtalare som Julian Lee, grundare av Airmee.

Eventet i Göteborg den 9 november gästas av Anders Forslund, vd för Heart Aerospace. Och i Malmö den 21 november gästtalar bland annat Tareq Taylor, matentreprenör och Sara Serray, grundare av Wellibites.

Gasellhösten avslutas även i år storstilat den 5 december i Blå Hallen i Stockholms Stadshus då Supergasellen, det vill säga Sveriges snabbast växande Gasellföretag, koras.

Då hedras också Årets Impactgasell, Årets Kvinnliga Gasell och Årets Framtidsgasell som utses av en jury bestående av Di och Gasells huvudpartners. Sista datum för årets Gasellföretagare att nominera sig är den 26 oktober.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera