Annons

Fortsatt upp på Wall Street

USA-börserna steg på onsdagen. Investerarna vägde en oväntat svag BNP-siffra för det första kvartalet mot oväntat bra jobbsiffror, och index pendlade kring nollstrecket under stora delar av dagen.
Foto:TT

Under kvällen kom centralbankens räntebesked där Fed som väntat sänkte sina månatliga stödköp med tio miljarder dollar.

Bland aktier som utmärkte sig fanns Twitter som rasade över nio procent i spåren av tisdagens delårsrapport, som inte alls föll investerarna på läppen.

Dow Jones industriindex stängde upp 0,3 procent medan Nasdaqs kompositindex steg med 0,3 procent.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?