Ledare: Viktigt valår i alla fall

Efter lördagens julpakt lär det inställda svenska nyvalet den 22 mars snart falla i glömska i en omvärld som har annat att tänka på.Redan i går hamnade alla blickar på ett mer oåterkalleligt utlysande av nyval, sedan Greklands parlament misslyckats med det tredje försöket att välja ny president.
PÅ VÄG UT? Den 19 april riskerar Alexander Stubb (M) att bli bortröstad efter bara tio månader som Finlands statsminister. I maj möter konservativa David Cameron de brittiska väljarna, och senast i september avgörs ödet för den danska regeringschefen Hell
PÅ VÄG UT? Den 19 april riskerar Alexander Stubb (M) att bli bortröstad efter bara tio månader som Finlands statsminister. I maj möter konservativa David Cameron de brittiska väljarna, och senast i september avgörs ödet för den danska regeringschefen HellFoto:Geert Vanden Wijngaert

Artikeln du läser är låst. Logga in eller teckna en digital prenumeration för att läsa Nordens största affärstidning.

  • Full tillgång till Di.se med nyheter och analyser
  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid
  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan
  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

Är du prenumerant? Prova att ladda om sidan och kontrollera att du är inloggad.

Saknar du en prenumeration? Bli prenumerant

Detta är en text från Dagens industris ledarredaktion. Dagens Industri är oberoende.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?