Annons

SAS-planet med eget Twitterkonto

Ett SAS-plan har ett eget Twitterkonto. SAS Viking - en Airbus 330 -
har lagts in för totalrenovering i Zürich, Schweiz, som går att följa på mikrobloggen.
Foto:Johan Nilsson / TT

Inredningen i planet har rivits ut för att ersättas med ny, lyxig passagerarkomfort.

Det är passagerarna i Business Class som har mest att glädjas åt, skriver norska tidningen Verdens Gang. Detta om man bortser från priset på biljetterna. Den första resan med det renoverade planet ska gå från Köpenhamn till Newark den 1 februari nästa år.

Längst fram ska planet möbleras med säten i en 1-2-1-konfiguration, så att alla har fri tillgång till mittgångarna.

De lyxiga sätena kan fällas ner helt till liggande ställning och göras om till sängar med massagefunktion, skriver Verdens Gang. Sängkläder från Hästens ingår också.

Ytterligare sex Airbus  A330/A340 ska få den nya interrören, enligt tidningen.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?