Annons

Mobilmässans hetaste <br />objekt för prylgalningar

Mobile World Congress är fortfarande höjdpunkten på året för telekombranschen, och även om många mobiltillverkare väljer att hålla sina presskonferensen strax före mässan, är det fortfarande här många av de stora nyheterna släpps.
Foto:Jenny Leyman
Samsung visade sin nya Galaxy Note, en 8 tums platta som både kan användas med fingrarna och en penna. Målgruppen är professionella användare och konsumenter som vill kunna göra mer än bara konsumera media med sin platta.
Samsung visade sin nya Galaxy Note, en 8 tums platta som både kan användas med fingrarna och en penna. Målgruppen är professionella användare och konsumenter som vill kunna göra mer än bara konsumera media med sin platta.Foto:Jenny Leyman
) Motorola har hakat på trenden med stora skärmar, men har en elegant lösning där skärmen räcker nästan ut till kanten så att hela mobilen inte behöver bli så stor. Här är det toppmodellen Razr HD, där man klämt in en 4.7 tums superskarp Oled-skärm i ett hanterbart format.Foto:Jenny Leyman
Allt är inte snabbast och störst. Nokia visade också sin nya 105, som är något så simpelt som en helt vanlig telefon. Men med en prislapp på under 150 kronor kan den nå en helt ny grupp av kunder i utvecklingsländerna.Foto:Jenny Leyman
Kinesiska Huawei fortsätter att imponera och företaget fortsätter att visa de snabbaste och mest kraftfulla mobilerna. Här är den helt nya Ascend P2, som är fullmatad med fyrrkärning processor och enormt batteri att hålla tekniken vid liv mer än en halv dag.Foto:Jenny Leyman
Mobil hälsa är en växande trend. Amerikanska Lifewatch har tagit en enkel smart mobil och laddat den med sensorer som kan hålla reda på ägarens blodsockernivåer, hjärtrytmer med mera- Målgruppen är diabetiker, hjärtsjuka och allmänt hälsomedvetna. All data laddas upp till en applikation i molnet.Foto:Jenny Leyman
Sony visade flera nya produkter, bland annat toppmodellen Xperia Z, som enligt tillverkaren ska tåla att tappas i vattenFoto:Jenny Leyman
Tillbehör är lika viktiga i år som tidigare. Jabra visade en serie ljudprodukter, bland annat hörlursmodellen Revo...Foto:Jenny Leyman
...och dessa färgglada trådlösa högtalare för mobilen.Foto:Jenny Leyman
Nokia vräker ut tillbehör som ska matcha deras nya Lumialurar. Här är hörlurarna Purify.
Nokia vräker ut tillbehör som ska matcha deras nya Lumialurar. Här är hörlurarna Purify.Foto:Jenny Leyman

Artikeln du läser är låst. Logga in eller teckna en digital prenumeration för att läsa Nordens största affärstidning.

  • Full tillgång till Di.se med nyheter och analyser
  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid
  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan
  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

Är du prenumerant? Prova att ladda om sidan och kontrollera att du är inloggad.

Saknar du en prenumeration? Bli prenumerant

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?