Annons

Bank of America höjer svenska banker

Bank of America Merrill Lynch höjer riktkurserna för Handelsbanken, Nordea, Swedbank och SEB.

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Detta är en artikel från Di:s analysredaktion. Dagens industris journalister måste rapportera privata aktieinköp till ansvarig utgivare, och innehavet får säljas tidigast efter en månad.
Innehåll från KUKA Nordic ABAnnons

Så kan digitalisering ske effektivare – och riktigt billigt

Att skapa virtuella, digitala original av produktionsenheter innan de byggs, sparar tid, pengar och ger bättre resultat. Och det behöver inte bli dyrt.

–  Vi har lösningar för detta som inte kostar fantasipengar.  Vi pratar om 10,000 kronor, säger Micael Amandusson, Channel Manager på KUKA Nordic AB.

Digitalisering handlar i grunden om effektivisering. Vägen dit berör aspekter som virtualisering, processförbättringar, robotisering, energibesparingar, produktionsuppföljning och förebyggande underhåll.

KUKA erbjuder simuleringsprogramvara som låter användaren snabbt och enkelt utvärdera och optimera sina automationslösningar redan innan de byggs. 

Företagets produkt KUKA.Sim är anpassad till produktionsceller med upp till fem eller sex robotar, medan den större lösningen Visual Components lämpar sig för hela fabriker.

– Det är 3D-moduleringsverktyg där man kan utnyttja sina befintliga kall-data och snabbt och  konceptvis bygga ut en cell eller en lina. Det behöver bara ta några timmar innan man får ihop sitt första koncept, säger Micael Amandusson.

KUKA lovar bra resultat

Enligt KUKA blir deras lösning billigare i båda ändar.

– Med våra verktyg blir projekttiden, alltså tiden till uppstart, kortare. Och i den andra änden har vi verktyg som gör att man får en mycket bättre produktivitetsuppföljning, alltså att man kan övervaka produktionslinan och produktionsutrustningen, så att den är ordentligt uppstyrd. Vi erbjuder most value for the buck, säger han. 

KUKAs simuleringslösningar är lika väl anpassade för befintliga produktionsenheter som för de som planeras.

– Vi arbetar både med aktörer som bygger anläggningar och har en tät dialog med kunder som vill effektivisera sina existerande anläggningar. Våra lösningar passar alla, säger Micael Amandusson och avslutar: 

– Vi erbjuder konkreta effektiviseringar och besparingar i alla levnadsstadier i ett projekt.

Läs mer på: www.kuka.com/sv-se 

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med KUKA Nordic AB och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera