ANNONS:
Till Di.se
TORSDAG 23 NOV Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD
Start Nyheter

Katie Holmes snuvad på Tom Cruises miljarder

Skådespelerskan Katie Holmes ser ut att få runt 20 Mkr för varje år som hon var gift med Tom Cruise. Det skriver nyhetsbyrån Bang Showbiz. Den 33-åriga stjärnan har begärt skilsmässa från den 49-årige skådespelaren som hon gifte sig med i november 2006.

Eftersom hon skrev på ett äktenskapsförord innan bröllopet kommer hon inte åt hälften av Tom Cruises beryktade förmögenhet på 275 miljoner dollar (närmare två miljarder kronor). I stället får hon nöja sig med 15 miljoner dollar (drygt 100 miljoner kronor) för det fem år långa förhållandet.

Hon kan även se fram emot att få deras lyxvilla i Beverly Hills som är värderad till 35 miljoner dollar. Paret har även hus och lägenheter i New York, Colorado, Italien och England.

Katie Holmes söker vårdnad av parets sexåriga dotter Suri och experter tror att hon kommer att få ett rekordhögt underhåll.

Tyck till