ANNONS:
Till Di.se
TORSDAG 19 OKT Sveriges bästa finanssajt 2017
MENY
START DI TV BÖRS & MARKNAD
Start Nyheter

SAS styrelse i möte med banker

  • Foto: PONTUS LUNDAHL / SCANPIX

Delar av SAS-styrelsen ska enligt uppgift möta bolagets banker i Stockholm på söndagskvällen, rapporterar dn.se.

SAS styrelseordförande Fritz Schur, vice ordförande Jacob Wallenberg och andre vice ordförande Dag Mejdell kastade sig vid 17.30-tiden in  i en taxi vid huvudkontoret på Kastrup för att resa till Stockholm.

Enligt uppgift till dn.se ska ledamöterna ur SAS styrelse ha ett möte med bolagets banker klockan 20 på söndagskvällen. Bankerna ska informeras och få en avrapportering om läget i de fackliga förhandlingarna som pågått senaste dagarna i Köpenhamn.

Enligt SAS har bankerna krävt att boalgets sparplan sjösätts genom ett styrelsebeslut senast på söndagen. Men förhandlingarna med facken om sparplanen var vid 19.30-tiden inte avslutade utan pågick för fullt.

Ljuset från hela SAS-högkvarteret strålade i mörkret på Köpenhamns flygplats
Kastrup. Journalisterna utanför kontorsbyggnaden kunde se hur folk hela kvällen rörde sig sig fram och tillbaka mellan rummen.

Tyck till